Vi ordnar er sportresa Är er sportförening sugen på att ut och resa? Vi på Ryssbybygdens Buss brinner lite extra för det här med sportresor – just för att vi själva gillar att röra på oss. Kanske är det dags att ta med cykeln till Alperna och rulla ner längs med berget? Eller så kanske er skidförening behöver åka norrut för att komma till snörika platser? Ni väljer vart ni vill åka – vi planerar resan. Vi kan nu även erbjuda resor med flyg om ni så önskar.

Vi skapar ett program efter era önskemål 


När ni har hittat det resmål som passar er grupp bäst så planerar vi tillsammans ett skräddarsytt arrangemang med boende, resväg, aktiviteter och utflykter. Vi anpassar priset efter vad ni vill ska ingå i resan. Kanske vill ni passa på att se lite naturfenomen i området? Eller varför inte hyra in en känd sportikon som föreläser i bussen på väg till ert slutmål? Är ni bara ute efter en bekväm transfer till er nästa bortamatch så fixar vi det med.

Njut av cykling i vackra omgivningar 
– eller utmana gruppen i tuffa bergspass 


Cykelresor är något som vi är riktigt bra på. Vi erbjuder allt från lättcyklad terräng i vinområden till äventyrligt trampande i Alperna. Kombinera gärna cykling med lite sightseeing för att vila benen en dag. Kanske en isgrotta kan vara intressant? Eller lite vinprovning? Cyklingen anpassas alltid efter gruppens nivå.

Ta med gänget till kallare breddgrader 
- det är dags att åka skidor 


Är vintern i era trakter för dålig? Finns det ingen snö att träna skidåkning i? Då tar vi med er till snörikare platser så som Österrike eller kanske norra delen av Sverige? Vill ni träna längdskideåkning behöver vi inte åka långt – det fi nns en uppsjö av platser även längre ner i Sverige som erbjuder toppåkning.

Följ med oss ut och vandra 
- vi anpassar takten efter era önskemål 


Varför inte ordna en resa till ett land där ni kan vandra bland höga berg och glittrande sjöar? Våra guider tar med er på ett äventyr som ni sent kommer att glömma. Vi kan vara ute i vildmarken i flera dagar – eller så tar vi det lite lugnare och sover på ett lyxigt hotell där vi kan ta igen oss på kvällarna.

Äventyret kan börja 
– blir det forsränning eller skydiving? 


Är gruppen ute efter en riktig adrenalinkick så kanske det kan vara passande att hoppa byngyjump? Eller varför inte paddla nerför en vild fors? Vi ordnar äventyrsresor i både Europa och Sverige. Så på med flytvästar och hjälmar – låt äventyret börja!

Ta med gruppen och cykla

Prova på längdskidor

Följ med på vandring

Resor med äventyr

Boka sportresan hos oss 

Skicka ett mail till info@ryssbybygdensbuss.se eller ring oss på 0372 - 400 20 för offert.