Pensionärsresa - Shoppa på Gekås i Ullared 

(1 dag) 

 
Sugen på att shoppa loss ordentligt utan att behöva spendera alltför mycket pengar? 
 
Följ med oss på seniorresa till Ullared, paradiset för er som gillar att handla. Här finns allt från damkläder till leksaker. Gör som Ullareds 4,5 miljoner besökare varje år – upptäck fyndsmart shopping. Efter en åktur i vår fina buss får ni ca fyra timmar på er att lasta kundvagnen full. För att vara riktigt säker på att ni får med er allt, förbered er väl och se till att ni är ”Ullaredo”. 
 
Vår glada busschaufför hälsar er välkomna tidigt på morgonen och av bär det till Ullared. I vår bekväma buss kan ni luta er tillbaka och njuta av lugnet innan det är dags att förbereda sig för en tur med kundvagnen. På vägen bjuder vi på kaffe och fralla.
 
När vi är framme kör shoppingen igång. Det finns en mängd olika avdelningar med allt från barnkläder till hemelektronik. Affärsytan är lika stor som fem fotbollsplaner, så det kan vara bra att veta vart ni ska innan ni kör igång. Blir ni hungriga under turen bland hyllorna så passa på att ta en fika i kaffebaren eller ät lunch på restaurangen. Fram emot eftermiddagen, efter ca fyra timmars härlig fyndjakt, packar vi in alla våra inköp i bussen och åker hemåt.
 
Detta är endast ett förslag på hur resan kan se ut. Vi anpassar alltid turen efter era önskemål. 

Pris information


Eftersom varje resa anpassas efter era krav och önskningar så ger vi inga priser här.
 
Vill du ha en offert eller beställa vår resebroschyr?
 
Ring oss på 0372-400 20 eller skicka ett mail till: info@ryssbybygdensbuss.se

Ryssbybygdens Buss AB, Tel: 0372-40020    -    info@ryssbybygdensbuss.se    -    www.ryssbybygdensbuss.se