Vi ordnar er pensionärsresa

 
Är er förening sugen på att ut och resa? Vi har flera pensionärsresor med buss att välja mellan. Följ med oss till historiska städer med vackra byggnader. Eller kanske passar en tur bland höga berg och magiska fjordar bättre? Vi ordnar resor för alla smaker. Ni väljer vart ni vill åka – vi planerar resan. Vi kan nu även erbjuda pensionärsresor med flyg om ni så önskar.
 
Vill ni ha idéer på platser som är trevliga att besöka så beställ vår broschyr. Vi har en mängd förslag på härliga resmål. Vi ordnar ofta PROmedlemsresor och Spf-resor så vi har en bra överblick över vad som skulle kunna vara intressant. Varje resa anpassas efter just era önskemål och behov.
 
Komponera en pensionärsresa tillsammans med oss 
– eller välj från de resor vi har

När ni har hittat den pensionärsresa som passar er grupp bäst så skickar vi ett utförligt program. Vi anpassar priset efter vad ni vill ska ingå i resan. 
 
Har ni egna förslag på resmål så sätter vi samman en seniorresa efter era speciella önskan på resmål, resväg och resans längd. Ska resan vara en dag eller flera? Vill ni se naturfenomen, besöka slott och herrgårdar eller vill ni kanske prova vin i härliga omgivningar? Tillsammans planerar vi ett skräddarsytt arrangemang som passar er grupp.
 
 
Vårt mål är att ni ska få en riktigt bra seniorresa

 
Målsättning med våra turer är att ni ska få ut maximalt av er resa. Detta innebär inte att vi ska hinna med så mycket som möjligt. Istället är det viktigt för oss att ni tycker att allt fungerar på ett smidigt sätt och att resan är av hög kvalité. Vi kommer att göra allt för att ni ska trivas och finna det prisvärt på ert nästa bussäventyr. 
 
Vi kommer gärna och besöker er pensionärsförening om ni vill höra mer om våra pensionärsresor. Skulle ni vilja planera en tur tillsammans med en annan grupp så ställer vi gärna upp och delar med oss av vår erfarenhet när ni ska lägga upp resmål, resväg och utflykter. 
 

Ett litet smakprov på några av våra färdiga resor

 

Alpvyer och naturfenomen i Österrike (9 dagar)

Följ med på en underbar pensionärsresa till bergsrika Salzburgerland. Upplev ett landskap med turkosblå sjöar, bergstoppar så höga att snön ligger kvar och pittoreska byar med blomsterklädda balkonger. På dagarna gör vi utflykter till städer så som Mozarts Salzburg, vi besöker världens största isgrotta och djupa raviner med vattenfall. Ni får även se det underbara sjölandskapet i Oberösterreich där vi besöker de bedårande städerna Gmunden och St. Wolfgang. Vi kan även rekommendera lite tid i hotellets spa för extra avslappning, eller kanske en promenad i den friska alpluften kan passa?
 
 
 

Prag i vårskrud (6 dagar) 

I Prag, de tusen spirornas stad, får vi uppleva hela kvarter av välbevarade byggnader från medeltiden. Vi får se Karlsbron med sina vackra statyer, vi besöker bryggeriet som tillverkar den tjeckiska ölen Staropramen, vi går på marknad för att pruta och vi får se de oförglömliga ”dansande fontänerna”. Vår guide tar med er till det vackra slottet Konopiste och en kväll får vi se exempel på vad konstformen ”svart teater” är. Bussen tar även med oss till ett glasblåseri och självklart får vi under resans gång också vara med om en härlig middag med tjeckisk mat och musik.  
 
 

Bohusläns vackra kust och museum (4 dagar)

Längs med Bohusläns spektakulära kust får vi se historiska minnen och vackra vyer. Vi tar den lilla färjan över till pittoreska Marstrand där vi hittar Carlstens fästning och får höra om den berömda fången Lasse-Maja. Vi besöker Villa Elfkullen, vi får se Sveriges enda sjömanshusmuseum och vi får ta del av sten- och fiskenäringens historia på Vikarvets museum. Smögen med dess långa träbrygga får besök av oss och vår skärgårdstur med M/S Nolhotten är något utöver det vanliga. Vi får inte heller glömma turen till Gullholmen där vi får uppleva ett skepparhus från original.
 
 

Vi har flera färdiga turer - beställ vår broschyr

 
 

Värmland med Mårbacka

 


 

 


 

 

Härlig cykling vid Mosel


 

Bohusläns vackra kust

 


 

 


 

 

Naturfenomen i Österrike 

Vill du ha en offert eller beställa vår resebroschyr?

 


 

 

Ring oss på 0372-400 20 eller skicka ett mail till: info@ryssbybygdensbuss.se