Vi ordnar resor för företag och föreningar


 
Varför inte arrangera en kick-off vecka bland vinbergen i Moseldalen? Eller är det kanske dags att hitta ett nytt resmål för den årliga konferensen? Vad sägs om att hålla den på ett äventyrscenter och prova på lite forsränning mellan mötena? Vi ordnar resor och transfers för både företag och föreningar. Ni väljer vart ni vill åka – vi planerar resan och allt som hör till. Vi kan nu även erbjuda resor med flyg om ni så önskar.
 
 
Vi skapar ett program efter era önskemål

När ni har hittat det resmål som passar bäst för er gruppresa så skapar vi ett skräddarsytt arrangemang med resväg, guider och utflykter. Vi anpassar priset efter vad ni vill ska ingå i resan.
 
Varför inte passa på att se lite naturfenomen i området under företagsresan? Eller varför inte hyra in en känd talare som föreläser i bussen på väg till ert slutmål? Kanske vill ni ha konferensen i bussen - för att ha resten av tiden till att njuta av härlig shopping i någon storstad? Är ni bara ute efter en bekväm transfer till er nästa mässa eller tillställning så fi xar vi det med.
 
 
Åk på en äventyrlig teambuildingsresa 
– spendera kick-off helgen i Europa

Är det dags för lite teambuilding inom företaget? Ta med gruppen till ett äventyrscenter och prova på allt från 5-kamp till paddling i forser. Eller varför inte inviga året med en kick-off i någon av Europas huvudstäder? Vad sägs om en tur till Prag där ni får uppleva vackra byggnader, prova tjeckisk öl och se sjungande fontäner?  
 
 
Konferera i en annorlunda omgivning 
- kombinera studieresan med utflykter 

Håll konferenser i vackra miljöer, kombinera möten med allt från vinprovning i Moseldalen till mountainbiking bland Alperna. Vi hjälper er att hitta den perfekta platsen för årets konferens. Är ni i behov av inspiration så ta med gruppen på studieresa till länder och företag som kan hjälpa till att höja kreativiteten.
 
 
Ta med föreningen och skolklassen på tur 
- välj ett resmål som ni minns länge

 
Är ni en grupp, förening eller skolklass som vill ut och resa? Vi har flera färdiga förslag på resor inom Sverige och i Europa. Varför inte ordna en tur till ett land där ni kan vandra bland höga berg och glittrande sjöar? Våra guider tar med er på ett äventyr ni sent kommer att glömma. 

Äventyrlig Teambuildning


 

Konferenser i annorlunda miljö


 

Föreningsresor och skolklasser


 

Boka företagsresan 


 
Skicka ett mail till info@ryssbybygdensbuss.se eller ring oss på 0372 - 400 20 för offert.