Shoppingresa till Ullared

Avgångar i januari och februari varje år för 100:- pp

Ring oss för aktuellt datum. 

 
Sugen på att shoppa loss ordentligt utan att behöva spendera alltför mycket pengar? Följ med oss på bussresa till Ullared, paradiset för dig som gillar att handla. Här finns allt från damkläder till leksaker. Gör som Ullareds 4,5 miljoner besökare varje år – upptäck fyndsmart shopping. Efter en bussresa i vår fina buss får du ca fyra timmar på dig att lasta kundvagnen full. För att vara riktigt säker på att du får med dig allt, förbered dig väl och se till att du är ”Ullaredo”. Välkommen med på en härlig bussresa till Ullared.
 

Dag 1: Vi beger oss till Ullared för att shoppa loss

 
Vår glada busschaufför hälsar dig välkommen tidigt på morgonen och av bär det på bussresa till Ullared. I vår bekväma buss kan du luta dig tillbaka och njuta av lugnet innan det är dags att förbereda sig för en tur med kundvagnen. 
 
När vi är framme kör shoppingen igång. Det finns en mängd olika avdelningar med allt från barnkläder till hemelektronik. Affärsytan är lika stor som fem fotbolls­planer, så det kan vara bra att veta vart du ska innan du kör igång. Blir du hungrig på din tur bland hyllorna så passa på att ta en fika i kaffebaren eller ät lunch på restaurangen. Fram mot eftermiddagen, efter ca fyra timmars härlig fyndjakt, packar vi in alla våra inköp i bussen och åker hemåt.
 
Avresa från
Växjö, Busstationen, Kyrkogårdsmuren 07.00 
Alvesta, Allbotorget 07.15 
Ryssby Hotell 07.45 
Ljungby Busstation 08.00 
Lagan, Torget 08.15
 
 

 

Pris


Vuxen: 100:- per person
 
Inkluderar
  • Resa med modern turistbuss med WC, fällbara stolar, TV, och bord
 

Information


 
Läs innan avresa (resevillkor och info)

Ryssbybygdens Buss AB, Tel: 0372-40020    -    info@ryssbybygdensbuss.se    -    www.ryssbybygdensbuss.se