Shoppingresa till Ullared 2019

Avgångar 19 oktober och 30 november

 
Sugen på att shoppa loss ordentligt utan att behöva spendera alltför mycket pengar? Följ med oss på bussresa till Ullared, paradiset för dig som gillar att handla. Här finns allt från damkläder till leksaker. Gör som Ullareds 4,5 miljoner besökare varje år – upptäck fyndsmart shopping. Efter en bussresa i vår fina buss får du ca fyra timmar på dig att lasta kundvagnen full. För att vara riktigt säker på att du får med dig allt, förbered dig väl och se till att du är ”Ullaredo”. Välkommen med på en härlig bussresa till Ullared.
 

Vi beger oss till Ullared för att shoppa loss

 
Vår glada busschaufför hälsar dig välkommen tidigt på morgonen och av bär det på bussresa till Ullared. I vår bekväma buss kan du luta dig tillbaka och njuta av lugnet innan det är dags att förbereda sig för en tur med kundvagnen. 
 
När vi är framme kör shoppingen igång. Det finns en mängd olika avdelningar med allt från barnkläder till hemelektronik. Affärsytan är lika stor som fem fotbolls­planer, så det kan vara bra att veta vart du ska innan du kör igång. Blir du hungrig på din tur bland hyllorna så passa på att ta en fika i kaffebaren eller ät lunch på restaurangen. Fram mot eftermiddagen, efter ca fyra timmars härlig fyndjakt, packar vi in alla våra inköp i bussen och åker hemåt.
 
Avreseplats:
Växjö, Busstationen, Kyrkogårdsmuren 06.00 
Ryssby Bussgaraget 06.45 
Ljungby Busstation 07.00 
Lagan, Torget 07.10
Ullared Gekås 08.45
Återresa 15.00
 
Väl mött!
 
/Rickard Andersson
 
 

 

Pris


Vuxen: 250kr/resenär
 
Boka
 

Information


Våra resenärer ansvarar själva för införskaffandet av avbeställningsskydd och reseförsäkring. Vi tillämpar allmänna resevillkor enligt paketreselagen.
 
Läs innan avresa (resevillkor och info)

Ryssbybygdens Buss AB, Tel: 0372-40020    -    info@ryssbybygdensbuss.se    -    www.ryssbybygdensbuss.se